Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kesä!

Kävin eilen rakkaan ystäväni kanssa jälleen portailla treenailemassa.
Meille on muodostunut perinteeksi kävellä portaille, nousta ne 3x ja kävellä takaisin ystäväni luo. Mukava 1 1/2 tunnin lenkki :) Ja tuona aikana ehtii hyvin parantaa maailmaa ja vaihtaa kuulumiset.Oli aivan ihana sää, kun vihdoin aurinko näyttäytyi ja oli lämmintä. Mikäs sitä nyt olis parempaa aurinkoisena päivänä kuin lenkkeily? Jos ei kylmää huurteista lasketa.. ;)

Miten pidätte kesällä kuntoa yllä? Itseä ainakin houkuttelee enemmän ulkoilmassa urheilu, kuin tunkkaisella kuntosalilla hikoilu. Toki sielläkin aina välillä käyn pumppailemassa, mutta PT teki mulle tällä viikolla ohjelman kesää varten, jonka pystyy tekemään ihan missä vaan. Tätä täytyy kokeilla kesälomalla mökillä!

Ihanaa perjantaita kaikille, nautiskellaan toivottavasti aurinkoisesta viikonlopusta!

2 kommenttia:

 1. Mäkin oon suunnitellu et jos menis kokeilee kuin käy kiivetessä noita.. Onhan siiä koht melkein vuosi kun noihin rappusiin helvetistä tutustuin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä saa kyllä tosi hyvän jalkatreenin! Mulla on jalat aina ihan hapoilla ylhäällä, mut se on vaan niin mukava poltto että tekee mieli lisää.. :D
   Alussa piti aina pysähtyä niillä välietapeilla, kun meinas happi loppua kesken, mut nykyään menee jo ilman pysähdyksiä ja kovalla temmolla. Kyllä sitä kehittyy, huomaamatta :)

   Poista