Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lomailua!

Kesäloma meneillään, mahtavaa!
Kävin sukuloimassa Itä-Suomessa ja vietin mökkielämää järven äärellä. Kalastelin, otin aurinkoa ja nautin hiljaisuudesta. On se vain lomailua parhaimmillaan.<3
Mieliala on kohentunut huomattavasti loman aikana, ja olotila on paljon virkeämpi.
Kävin tänään parin viikon salitauon jälkeen vetämässä jalkatreenin, voin sanoa että oli melkoisen hikistä touhua... Ei tarvinnut kuin hengittää, niin naama valui hikeä. Mutta treeni tuli tehtyä ja vielä hyvin! Nyt voikin sitten loppupäivän nautiskella auringosta ja rentoutua täysillä.

On muuten tullut kesälomalla lipsuiltua ruokavaliosta aika urakalla, enkä ole täytellyt Kiloklubin ruokapäiväkirjaa ollenkaan. Päätin kuitenkin olla armollinen itselleni (mikä ei ole kovin helppoa) ja nauttia kesälomasta täysin vapautuneesti. Kyllä sitä sitten voi niuhottaa loman päätyttyä ja palata normaaliin ruokavalioon. Lomalla on vaan mukava mennä oman mielen mukaan ja silloin yleensä saattaa jokin ruoka-aika mennä ohi tai "vahingossa" tulla syötyä jäätelö vaikka "ei olisi pitänyt". ELÄMÄ ON!

Nautitaan kesästä täysin rinnoin ja palataan kuosiin sitten syksyllä. Koko synkkä talvi aikaa taas nostella painoja hikisellä kuntosalilla, kun nyt kesällä voi nauttia ulkoilmasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti