Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

lauantai 24. toukokuuta 2014

Hyvinvoinnin ammattilaiset

Täytyi ihan tehdä oma bloggaus hyvinvoinnin ammattilaisista. He tekevät suunnattoman tärkeää työtä, joka monasti unohdetaan.

Olen nyt muutaman kuukauden PT-valmennuksen aikana huomannut, miten tärkeää on saada apua omaan hyvinvointiin alan ammattilaiselta. Kuntosalitreenit kulkevat paremmin ja oikein, ruokavalio koostuu oikeista aineksista ja venyttely tehdään oikein.

Kävin tällä viikolla myös fysioterapeutin tunnilla, johon myös PT osallistui. Opin 45 minuutin aikana niin paljon itsestäni, että ei tosikaan. Fyssari kertoi omat mielipiteensä kropastani ja PT muotoili ohjelmaani sen mukaiseksi. Tuon tunnin jälkeen poistuin hyvillä mielin ja totesin, että voin taas hyväksyä itseni paremmin tällaisena. Kehossani on asioita, joihin en voi vaikuttaa, kuten skolioosi, mutta on myös asioita, joihin voin vaikuttaa. Jatkossa keskityn niihin, joihin voin vaikuttaa, eli lihasten vahvistamiseen ja sitä kautta kipujen vähentämiseen.

http://www.fitnecise.ie/wp-content/uploads/2012/06/denis-waitley-quote-personal-trainer-fitness-instructor-in-south-dublin-ireland-rathfarnham-leopardstown-dundrum-dublin-14-16-2.jpg


Halusin tuoda blogissani esille tämän asian, koska uskon että meistä jokainen saa hyvinvoinnistaan enemmän irti palkkaamalla Personal Trainerin, edes muutamaksi kerraksi. Siihen jää koukkuun, ja itse en ainakaan aio tätä lopettaa vielä pitkään aikaan..

P.S. Olen harkinnut paljastavani blogissa henkilöllisyyteni, ja sitä myötä ehkä ottaisin kuvia enemmän teksteihin. Oletteko tämän puolesta vai vastaan? :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jes, edes joku kommentoi! :)
      Täytyy todella harkita, koska jotenkin tuntuisi ehkä luontevammalta jos ei tarvitsisi "salailla" todellista minää :)

      Poista