Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Sitten se painonpudotus pysähtyi..

Kuten otsikko kertoo, paino on nyt seissyt paikallaan pari viimeisintä viikkoa.
Toki tätä osasikin odottaa, koska eihän sitä koko 30 kg saa pudotettua tasaisesti, vaan välillä tulee stoppeja ja välillä sitten lähtee rajummin.
Nyt täytyy vain pitää pintani ja syödä kuten ennenkin niin kyllä ne kilot siitä taas alkaa karisemaan..

Tämän viikon urheilusaldona on tällaiset:
Ma: lepo
Ti: Zumba Toning
Ke: sali (ylävartalo)
To: sali (alavartalo)
Pe: lepo
La: sali (ylävartalo)
Su: lenkki ja portaat 

Eli tänään vuorossa ylävartalotreeni, joka on näistä kahdesta treenistä ehdottomasti mun suosikki, koska alavartalotreenissä VIHAAN kyykkyjä, joita mun pitää tehdä sykkeen nostona.. Menin viimeeksi PT-tunnilla möläyttämään vihaavani kyseistä laitetta, niin voin olla varma että sitä tehdään jokaikisellä PT-tunnilla... :D

http://3.bp.blogspot.com/-zNco1RH7qpw/UBQLUIeEzJI/AAAAAAAAAOI/sG8BIZl-IMY/s1600/quittingquote.jpg


Vaikka paino ei ole pudonnut, niin ei mun motivaatio onneksi ole kadonnut parissa viikossa - päinvastoin. Tulee vain enemmän taistelijafiilis, että nyt PRKL! Maagista 95 kg rajaa odotellessa... :)

Btw. Onko lukijoissa ketään ratsastusta harrastavaa? Onko hevostalleilla olemassa ratsastajille painorajoituksia? Jostain sivuilta luin että olisi, mutta toisaalta kuulin ettei olisi...
Olen nimittäin luvannut itselleni vaa'an näyttäessä 90 kg meneväni kokeilemaan ratsastusta :)

5 kommenttia:

 1. Mulle hevosen omistaja sanoi ettei isolle suomenhevoselle ole ainakaan mitään rajaa :)

  VastaaPoista
 2. Paino tosiaan heittelee ja minullakin menossa jumituskausi. Tai itseasiassa se taitaa pikkuhiljaa olla toivottavasti selätettynä. Kolmisen viikkoa paino heilui vaan samassa +-200g.
  Nyt on ilmassa merkkejä taas painon laskusuhdanteesta :)

  Ratsastus on muuten ihana harrastus ja nuorempana sitä harrastin paljonkin. Nykyään en enää, sillä painan liikaa hevosen selkään noustakseni. Muistaakseni on olemassa sellainen "laskukaava", että hevonen kantaa 10% painostaan selässä. Eli näin ollen mitä suurempi hevonen, sen suuremman ratsastajan se kantaa.

  Uskoisin, että 90 kiloisena löydät paikan, jossa pääset ratsastamaan. :)

  Ainakin sinä olet ollut ahkera liikkumaan tällä viikolla! Tsemppiä jumin selätykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin tuota ratsastusta siksi, että aikanaan olisin halunnut alkaa käymään tallilla ja kävinkin.. kunnes sinne päästyäni sain allergiakohtauksen ja todettiin heinäallergia. Sen jälkeen en ole uskaltanut kokeilla, vaikka ajatus houkuttaisi. Ja näin aikuisiällä ajattelen, että en halua lähteä kokeilemaan "tonnikeijuna" vaan mielummin sen painoisena ettei hevonen ylirasitu.. :)

   Poista
  2. Ja kiitos tsempeistä! Ne aina piristää :)

   Poista