Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

torstai 24. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen ja sen jälkeinen aika...

Pääsiäinen alkoi hyvin, kun matkustin äitini ja kummityttöni kanssa isovanhempien luo Etelä-Karjalaan. Luvassa mukava reissu tärkeiden ihmisten kanssa rentoutuen... niinhän sitä ainakin luulisi.

Loppujen lopuksi sekä äitini, että kummityttöni oli sairaana reissun ajan, kuumetta ja limaista yskää. Toki vietimme aikaa yhdessä kummitytönkin kanssa leikkien, mutta se kostautui sillä, että maanantaina (kotiinpaluupäivänä) sairastuin itse. Kuumetta ja kurkkukipua.. kuumeen helpotettua mukaan astui nuha ja yskä. Täällä sitä maataan kolmatta päivää sairaslomalla ja seinät alkaa kaatua päälle.
Ei MILLÄÄN jaksaisi vain maata kotona tekemättä mitään. Joku saattaa ajatella, että mikä siinä nyt niin vaikeata on.. Voin sanoa, että kun on päässyt siihen makuun, että urheilee 5 päivänä viikosta, syö terveellisesti ja energiaa on touhuta vaikka mitä, pakkolevossa oleminen on pahin mahdollinen tuomio. Mutta myös tiedostan sen, että en saa lähteä liikkeelle liian pian, etten saa mitään vaarallista jälkitautia.

Nyt siis levätään tämä viikko, ja ensi viikkoon lähdetään täysin uudella tarmolla ja unohdetaan menneet! :)
P.S. Kiitos haasteesta Hannamamma, vastailen haasteeseen piakkoin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti