Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Niisk..

Voin sanoa, että nyt ärsyttää!
Treenit on kulkeneet niin hyvin ja ruokavalionkin kanssa oon pärjännyt suhteellisen hyvin... niin eikös nyt sitten iske flunssa! Ja sairaanahan ei saa treenata.


http://inkubi.sarjakuvablogit.com/files/2010/11/flunssa.jpgSopivastihan sitä aina sairastuu juuri lomansa ajaksi, ja kuten arvata saattaa, minulla on talviloma ensi viikolla. Nyt kyllä aion käyttää tätä vuosilomalain muutosta hyödykseni ja haen loman siirtoa, mikäli tauti kiusaa sinne asti.

Ootteko muut sairastaneet kevätflunssat? Miten hyvin pääsette takaisin treenaamisen makuun vai meneekö löysäilyksi useamman viikon ajaksi?

Voisiko joku valaista minua, onko vaarallista flunssassa käydä rauhallisilla kävelylenkeillä, jos ei hengästytä itseään? 
Toki vain sitten, jos vointi antaa periksi.
Olen joskus ymmärtänyt, että hikiliikuntaa ei pitäisi harrastaa, koska silloin korkea syke rasittaa niin paljon sydäntä... voin olla väärässäkin.

1 kommentti:

  1. Mä sairastuin joskus SD:n kolmannella viikolla flunssaan ja siinä meni pari viikkoa melkein himmailussa... sitten pääsin just salin ja pyöräilyn makuun ja nyt mahataudissa. Että voi harmittaa tämmöinen... mitä pidempi tauko, sitä vaikeampi päästä taas treenaamisen makuun!

    VastaaPoista