Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Todellisuus vs. nuoruuden ruusuiset unelmat

Täytän huomenna 25v. Pysäyttävää, koska muistan miten nuorena tyttönä ajattelin 25 vuotiaana olevani naimisissa, asuvani omakotitalossa ja että minulle olisi suotu jo muutama lapsikin.
Yksikään näistä asioista ei ole toteutunut.

En tietenkään nuorena ymmärtänyt elämän realiteetteja. Esimerkiksi omakotitalon omistaminen nykypäivänä on todella kallista, varsinkin sen ostaminen, ja lainat pitää tietysti maksaa myös pankille takaisin. Eikä niistä muutaman vuoden palkoista olla miljonääreiksi päästy, kun säästöön saa rahaa vain 50 euroa kuussa, jos sitäkään.

Eikä se naimisissa olo sinällään ole mikään tavoite, koska sormus sormessa ei muuta elämää merkittävästi. Se aika tulee sitten kun on tullakseen.

Mutta eniten kaivelee se, etten ole vielä saanut lapsia. Haluaisin olla nuori äiti ja olla vielä nuorekas sitten kun he muuttavat pois kotoa - kuten oma äitini on ollut. Olen lapsirakas, ja olisin täysin valmis sitoutumaan äitinä olemiseen loppuiäkseni. Olen valmis antamaan kaiken lapsilleni. Haluan lapsilleni myös isän, nykyisen mieheni, joten tämän unelman toteutumista täytyy vielä odotella..

Toisaalta olen hyvin tyytyväinen omiin saavutuksiini uran luomisen suhteen. Sitä en nimittäin yhtään miettinyt nuorena, ei se tuntunut niin oleelliselta. (ah niitä vaaleanpunaisia laseja, joiden läpi olen tulevaisuuttani katsellut)

Näihin fiiliksiin tänään,

veepu

3 kommenttia:

 1. Kai se vain on niin, että mihin suuntaan on sattunut lähtemään ja miten elämä vaan sattuu kunkin ihmisen kohdalla menemään. Saman suuntaisia asioita minäkin olen pyöritellyt mielessäni. Myöskin samanlaiset unelmat oli minullakin pikkutyttönä.

  Mutta voiko ihminen saadakaan kaikkea samaan aikaan? En kyllä tiedä montaa ikäistäni, jolla olisi nämä kaikki (luettelemasi asiat). Kai se vaan niin on, että hyvää tulee ja pitää odottaa. :) Ja kaikki tapahtuu aikanaan, kun asioiden on tarkoitettu tapahtuvan.

  VastaaPoista
 2. ^ Piti tulla vielä hiomaan tuota kommenttiani. Tarkoitan siis tuolla Tapahtuu, Kun On Tapahtuakseen asioilla lähinnä sellaisia käytännön asioita, joina itse pidän juurikin isompaa asuntoa tai omakotitaloa ja jollain tavalla myös häitä juhlana(nämä ovat iso menoerä!). Mutta naisen vauvakuume on jotain niin valtavan suurta tunnetta ja kaipuuta siitä omasta nyytistä, että jokaisen naisen, joka haluaa, pitäisi saada se elämässään kokea. Toivottavasti myös teidän aika tulee pian ja miehesi lämpenisi ajatukselle ja pääsisit sinäkin meidän yrittäjien ketjuun jutustelemaan! <3 Tiedän, kuinka tuskallista on odottaa toista, kun itse olisi aivan valmis. Meilläkin meni aikaa ennen kuin mies suostui tähän vauvaprojektiin, mutta toisaalta aika oli hyvä, sillä nyt hänkin jännittää ja kuumeilee kanssani. :) Ajattelin vielä syksyllä, että tätä päivää ei koskaan tule, mutta kuinkas kävikään, tulihan se sieltä. Ei voi muuta sanoa kuin pikaista lämpenemistä miehesi suuntaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon itsekin, että hän pian lämpenisi ajatukselle. Ei voi kuin odottaa. :)

   Poista