Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

perjantai 25. lokakuuta 2013

Työviikko takana päin!

What a week, ei voi muuta sanoa.
Koko viikko on mennyt vauhdilla eteenpäin, ja ihan huomaamatta on perjantai. Ihana asia tosin, koska on taas kaksi päivää aikaa levätä!

Oletteko miettineet, miten raskaus ja vanhempana oleminen vaikuttaa työntekoon?

Olen itse esimiestehtävissä ja työpäivät venyvät usein 10 tuntisiksi. (8 tuntia olisi normaali työaika)
Intohimoni on esimiestyö, ja haluan suoriutua siitä parhaani mukaan. Joskus se vaatii venymistä äärirajoille, viime aikoina olen mennyt äärirajojeni ylikin. Tänään sain siitä aimoannoksen saatuani paniikkikohtauksen töissä. Olen pariin otteeseen käynyt keskustelemassa esimieheni kanssa jaksamisestani, ja toivon että tämän päivän kohtauksen jälkeen asiaan saadaan muutosta. En halua nuorena ihmisenä pilata terveyttäni töiden takia. Luulen tämän kokoaikaisen stressin vaikeuttavan myös laihtumistani. Ja stressaantuneena puran pahan oloni kotona.. mieheni saa kärsiä tästä päivittäin.

Olen paljolti miettinyt, että työn aiheuttama stressi ei missään tapauksessa ole hyväksi sikiölle raskausaikana. Stressaaminen vaikeuttaa varmasti myös raskautumista. Haluaisin menestyä esimiehenä ja joskus vielä opiskella sitä jopa lisää, mutta haluaisin myös perheenlisäystä. Vaikka mieheni asiaan ei olekaan vielä myöntynyt, se päivä vielä koittaa. Mitä sitten teen työlleni, jos se aiheuttaa minulle stressiä?

Ja ei siis pelkästään mietitytä raskausaika, vaan myös sitten töihinpaluu vanhempainvapaan jälkeen. Miten saan työaikani pidettyä 8 tunnissa, että ehdin lapseni kanssa touhuamaan iltaisin ennen kun hän käy nukkumaan? Miten saan itselleni enemmän voimia, jotta jaksan sekä töissä että kotona?

Onneksi on viikonloppu ja saa kerättyä taas voimia. Huomenna aamusta kuntosalille nollaamaan ajatukset ja sitten rentoutumista oman miehen kanssa<3 Viikonloppuisin jaksaa myös enemmän ulkoilla, ja hyvä niin koska raitis ilma tekee ihmeitä!

Mukavaa viikonloppua teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti