Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

lauantai 1. helmikuuta 2014

Matkalla onneen.

Niin kauan kuin muistan, olen omannut huonon itsetunnon ja sen takia yrittänyt olla kaikille mieliksi. Nuorena tyttönä kaverit saattoivat viedä minua kuin pässiä narussa ja käyttää minua hyödyksi kaihtamatta, koska tein kaikkeni, ettei minua hylättäisi.
Olen aina etsinyt itsestäni vain vikoja, enkä koskaan nähnyt niitä hyviä puolia, joita siellä on aina ollut nähtävillä. En ole ollut itsestäni ylpeä, etten vain vaikuttaisi koppavalta ja kaverit sen takia hylkäisi minut. En ole ollut koskaan tyytyväinen siihen, mitä minulla on juuri nyt, vaan aina olen tavoitellut vielä jotakin parempaa.

Tämä muille eläminen loppuu tähän... lopullisesti.
Olen yhtä arvokas, kuin muutkin tässä maailmassa, enkä aio elää elämääni muiden mieliksi.
Jotta arvostaisin itseäni vielä enemmän, enkä antaisi muiden mielipiteiden vaikuttaa itseeni liikaa, minun täytyy alkaa tutkia syvästi itseäni. On pakko kohdata ne hirviöt syvällä sisälläni, jotta pääsen niiden yli.

http://24.media.tumblr.com/bac9ff6ff44246fad18fec0de15a0255/tumblr_mkx4upsgpu1qm91kko1_500.jpg


Aion opetella onnelliseksi, ihan vain itseni vuoksi enkä kenenkään muun. 
Opettelen nauttimaan hetkestä juuri tässä ja nyt, ja olemaan onnellinen siitä, mitä minulle on suotu.


6 kommenttia:

 1. Hyvä päätös, vaikkakin toteutus on huomattavasti vaikeampaa. Minä olen käynyt samaisen prosessin läpi, onneksi onnistuneesti. Siihen tarvittiin vain paljon vastoinkäymisiä, kolmenkympin kriisi yhdistettynä työburnouttiin ja vuosien lapsettomuuteen. Lopulta sitä sitten (ainakin hetkellisesti) on lakannut arvottamasta itseään muiden kautta :)

  Aina tulee kriisejä ja vaikeuksia, mut niistä selviää!

  Löysin blogisi ja se vaikuttaa kivalta ! Minullakin on tilanne, että laihdutan ja etsin terveellistä elämää tässä yrityksen aloitusta odottaessa. Oma henkilökohtainen rajani on saada 10 kg pois, jotta hoidot voisi aloittaa taas tai edes haaveilla luomuplussasta.

  Jään seuraamaan taivaltasi ja jos kiinnostaa, niin minut löytää blogista
  varmastihidasta.blogspot.fi

  tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kiva saada uusia lukijoita, tulen varmasti lukemaan sinunkin blogiasi ja lisään sen seuraamiini blogeihin.

   Itsellä tosiaan kokonaisuudessaan painoa pitäisi saada n.30kg pois, mutta päätin että 10 kg vuodessa on ihan hyvä tavoite, ettei liian tiukaksi mene. (Aiemmat kokemukset osoittavat, että liian tiukkaa "dieettiä" ei jaksa kauaa.) Nyt kun olen ottanut liikunnan päivittäiseksi ajattelumalliksi ja syömistä tarkkailen, mutta siinäkin joustan aina välillä, tuntuu ettei tämä niin vaikeaa ole ja ei ole tullut mieleenkään lopettaa. Siksi tästä on tullut elämäntapamuutos, eikä niinkään pikadieetti. :)

   Poista
 2. Mä niiiiin tunnen ton ajattelutavan! Että kaikilla muilla vaan olis hyvä mieli! Huooooh!!! Itekin painin kyseisen asian kanssa päivittäin...
  Kyllä me tähän pystytään!!!

  VastaaPoista
 3. Kovin tutulle kuulostaa, ja osaat hyvin kirjoittaa. Itsekin painon ja monen muun asian kanssa kamppailen, oon saanut tammikuusta pudotettua -13kg ja jäljellä olisi vielä montakymmentä. Jään seuraamaan sinun taipalettasi :-) Tsemppiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Mukava saada uusia lukijoita :)
   Käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi ja jään seurailemaan. Tsemppiä sullekin kovasti!
   Voidaan tsemppailla toisiamme puolin ja toisin ;)

   Poista