Matka normaalipainoon

Matka normaalipainoon
Matkalla normaalipainoiseksi...

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Olen hengissä!

En ole taas kirjoitellut aikoihin.. vaikka nyt onkin tapahtunut taas jonkun verran ja olokin on helpottanut väsymyksen suhteen! :)

Kolmisen viikkoa sitten käytiin ensimmäisessä ultrassa, ja siellä meidän sintti köllötteli ja huitoi menemään. On se vaan niin ihanaa nähdä, että siellä oikeasti kasvaa joku eikä vain ole mielikuvituksen tuotetta.
Joulukuun alussa rakenneultraan, jossa toivottavasti selviää sukupuoli. Halutaan se ehdottomasti tietää.

Nyt sitten uutinen on paljastettu myös töissä, saa olla vapautuneesti koko ajan ja odotella vatsan kasvua. Odotan innolla, koska niitä liikkeitä tuntee, koska neuvolassa sanoi että pian niitä voin kuulla. :)

*****
 
Liikunnan kannalta on aika vähän kerrottavaa. Huomaan, että lihakset on selvästi heikentyneet, ja vanhat kivut tulevat takaisin. Täytyy yrittää sinne kuntosalille päästä varsinkin yläkroppaa treenaamaan. Alakroppaa varmasti tulee treenattua talven mittaan ulkoilemalla yms. Nytkin olen aina voimien antaessa periksi mennyt lenkille, jotta tulee edes jotakin tehtyä.

Paino ei kuitenkaan ole vielä noussut, eli joko lihakset on vaihtuneet läskiin tai sitten vaan mitään ei ole vielä tapahtunut. :) Nyt hiljalleen painon pitäisi nousta pikkusintin takia, joten enää ei voi tuntea siitä huonoa omatuntoa. Katsotaan tätä kropan muotoilua uusiksi sitten synnytyksen jälkeen!

*****

Viime lauantaina tuli muuten vuosi täyteen rakkaan ukkini kuolemasta. Tämän vuoden aikana on tapahtunut paljon hyviä ja huonoja asioita. Menetin vasta alle 2 kk sitten toisen mummoni (rest in peace<3), mutta yritän ajatella että mummo pääsi parempaan paikkaan pitkän sairastelun jälkeen. 

Onneksi meidän talvea piristää tämän maailman paras lahja, oma lapsi<3 En malttaisi odottaa huhtikuulle. Ennen sitä on vielä paljon hankintoja tekemättä ja babyn huoneen sisustamista. Siitä enemmän toisella kertaa :)


veepu & sintti 15+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti